Aktuální vývoj na trhu životního pojištění v České republice - Studená, Petra; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato diplomová práce se zabývá aktuálním vývojem životního pojištění v České republice. Obsahuje charakteristiku a dělení životního pojištění v průběhu času. Práce se věnuje životnímu pojištění jako celku, jeho sjednání, parametrům, problémům a vším co s tím souvisí. Zvláštní pozornost je věnována investičnímu životnímu pojištění. Tato práce by měla shrnout důležitá fakta o životním pojištění a jeho podobách. Cílem práce je vyhodnotit vývoj životního pojištění v České republice. Vyhodnotím roli životního pojištění a jeho podob uplatňovaných v současné době na základě analýzy vývoje předepsaného pojištěného a konkrétních produktů pojišťoven na českém trhu.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses