Finanční analýza a finanční plán společnosti Kamýk Daunen s. r. o. - Nguyen, Phuong Chi (2023)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Kamýk Daunen s.r.o. a prozkoumání jeho vývoje v letech 2017-2021. Dalším účelem této práce je mezipodnikové srovnání analyzované společnosti s konkurenty, zhodnocení její finanční situace a nastínění krátkodobého finančního plánu. Práce je rozdělená na jednotlivé kapitoly, v rámci kterých je vzájemně propojena teoretická část s částí praktickou.