Finanční analýza a finanční plán společnosti Kamýk Daunen s. r. o. - Nguyen, Phuong Chi; Pham, Hoang Long; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Kamýk Daunen s.r.o. a prozkoumání jeho vývoje v letech 2017-2021. Dalším účelem této práce je mezipodnikové srovnání analyzované společnosti s konkurenty, zhodnocení její finanční situace a nastínění krátkodobého finančního plánu. Práce je rozdělená na jednotlivé kapitoly, v rámci kterých je vzájemně propojena teoretická část s částí praktickou.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses