Připravované změny Zákona o účetnictví a jeho harmonizace s Mezinárodními standardy účetního výkaznictví IFRS - Drul, Yuliya (2023)
Tato bakalářská práce představuje očekávané změny v účetních právních předpisech v České republice, které má přinést nový zákon o účetnictví. Představení je doplněno o komparaci navrhovaných změn se stávající legislativou. Hlavním cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s nejvýznamnějšími předpokládanými změnami v zákoně, předvést aspekty, které budou přebírané z Mezinárodních standardu účetního výkaznictví IFRS a provést komparaci s těmito standardy.