Připravované změny Zákona o účetnictví a jeho harmonizace s Mezinárodními standardy účetního výkaznictví IFRS - Drul, Yuliya; Dvořáková, Dana, 1966-; Vácha, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce představuje očekávané změny v účetních právních předpisech v České republice, které má přinést nový zákon o účetnictví. Představení je doplněno o komparaci navrhovaných změn se stávající legislativou. Hlavním cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s nejvýznamnějšími předpokládanými změnami v zákoně, předvést aspekty, které budou přebírané z Mezinárodních standardu účetního výkaznictví IFRS a provést komparaci s těmito standardy.
Vedoucí práce: Dana Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses