Komparace trhu bydlení a jeho regulace ve vybraných zemích střední Evropy - Cordt, Daniel; Dušek, David, 1973-; Pardubický, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Práce v první části popisuje realitní trh a faktory, které tento ovlivňují. Další část se věnuje problematice dostupnosti bydlení v České republice, Polsku a Německu a pomocí vybraných ukazatelů hodnotí její úroveň. Hlavní částí diplomové práce je popis regulací a podpůrných programů realitního trhu jednotlivých zemí. Jejich následná komparace je provedena tabulkovou formou. Analytická část obsahuje hloubkové polostrukturované rozhovory s několika experty z každé ze zkoumaných zemí.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses