Finanční analýza společnosti DELIMAX a.s. - Nguyen, Thi Phuong Chi (2023)
Bakalářská práce se zabývá zanalyzováním finanční situace akciové společnosti DELIMAX a.s. s využitím veřejně dostupných účetních výkazů za období 2016 až 2021 a porovnáním s konkurencí na českém trhu. Tato práce je rozdělena do sedmi kapitol. V první části je obecně vymezena finanční analýza. Poté následuje představení společnosti DELIMAX a.s. a její vybrané konkurence. Čtvrtá až šestá kapitola je věnovaná samotné finanční analýze. Poslední kapitola je zaměřena na komplexní model hodnotící analyzovaný podnik.