Finanční analýza společnosti DELIMAX a.s. - Nguyen, Thi Phuong Chi; Menzl, Vojtěch; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce se zabývá zanalyzováním finanční situace akciové společnosti DELIMAX a.s. s využitím veřejně dostupných účetních výkazů za období 2016 až 2021 a porovnáním s konkurencí na českém trhu. Tato práce je rozdělena do sedmi kapitol. V první části je obecně vymezena finanční analýza. Poté následuje představení společnosti DELIMAX a.s. a její vybrané konkurence. Čtvrtá až šestá kapitola je věnovaná samotné finanční analýze. Poslední kapitola je zaměřena na komplexní model hodnotící analyzovaný podnik.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses