Využití informačních technologií při externím vedení účetnictví - Vobořil, Jakub (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním postupů souvisejících s předáváním klientských dokladů používaných v konkrétní společnosti zpracovávající externí účetnictví s legislativními povinnostmi. Dále jsou navrženy způsoby, jakými je možné tyto postupy vylepšit z hlediska splnění státem daných podmínek, přičemž hlavním doporučením je implementace používání elektronického podpisu. Práce také vyhodnocuje, zda jsou jednotlivé zákonem stanovené podmínky společností splněny, a představuje doporučený metodický postup předávání klientských dokladů.