Využití informačních technologií při externím vedení účetnictví - Vobořil, Jakub; Křivanec, Oto; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním postupů souvisejících s předáváním klientských dokladů používaných v konkrétní společnosti zpracovávající externí účetnictví s legislativními povinnostmi. Dále jsou navrženy způsoby, jakými je možné tyto postupy vylepšit z hlediska splnění státem daných podmínek, přičemž hlavním doporučením je implementace používání elektronického podpisu. Práce také vyhodnocuje, zda jsou jednotlivé zákonem stanovené podmínky společností splněny, a představuje doporučený metodický postup předávání klientských dokladů.
Vedoucí práce: Oto Křivanec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses