Vyhodnocení konkrétního investičního projektu společnosti Fenit s.r.o. - Baranova, Sofiya; Staňková, Veronika; Hrdý, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Hlavním cílem práce je vyhodnotit, zda je z ekonomického pohledu vhodné provést rekonstrukci hotelu společnosti Fenit s.r.o. Metodika práce bude obsahovat metody finanční analýzy a postupy vyhodnocení účelnosti investičního projektu. Bude provedena hloubková analýza konkrétního investičního projektu a budou prozkoumány klíčové faktory, které je nutno zhodnotit při realizaci. Dále bude proveden rozhovor s majitelem hotelu, abychom získali hlubší pochopení investičního záměru a cílů tohoto záměru. Výzkumné otázky: 1.Je vhodné investovat do rekonstrukce hotelu? Podotázky: a.Dává investice smysl z pohledu perspektivnosti finančního zdraví společnosti? b.Jaké finanční a nefinanční benefity jsou očekávány po realizaci investičního záměru spočívajícího v rekonstrukci hotelu? c.Dává investice smysl z pohledu jednotlivých kritérií investičního rozhodování?
Vedoucí práce: Veronika Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses