Plánování a rozpočetnictví v řízení podniku - Palková, Andrea (2023)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku týkajících se plánů a rozpočtů v řízení podniku. Teoretická část se opírá o rešerši česky a anglicky psané literatury týkající se plánování a rozpočetnictví. V praktické části se analyzuje systém plánů a rozpočtů a použitých metod v konkrétním podniku. Součástí je i zhodnocení s využitím informací z teoretické části a případný návrh optimalizace.