Plánování a rozpočetnictví v řízení podniku - Palková, Andrea; Knorová, Kateřina; Křehnáčová, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku týkajících se plánů a rozpočtů v řízení podniku. Teoretická část se opírá o rešerši česky a anglicky psané literatury týkající se plánování a rozpočetnictví. V praktické části se analyzuje systém plánů a rozpočtů a použitých metod v konkrétním podniku. Součástí je i zhodnocení s využitím informací z teoretické části a případný návrh optimalizace.
Vedoucí práce: Kateřina Knorová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses