Účetnictví malých firem a jeho externí řešení - Tomášová, Tereza (2023)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou účetních a daňových povinností mikro a malých účetních jednotek v souvislosti s jejich zajištěním formou spolupráce s externí účetní firmou. Práce je zaměřena na oblasti, se kterými se při vzájemné spolupráci firmy nejčastěji setkávají a na konkrétních příkladech přináší možná řešení pro lepší automatizaci procesu zpracování účetních dokladů.