Účetnictví malých firem a jeho externí řešení - Tomášová, Tereza; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Čiperová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou účetních a daňových povinností mikro a malých účetních jednotek v souvislosti s jejich zajištěním formou spolupráce s externí účetní firmou. Práce je zaměřena na oblasti, se kterými se při vzájemné spolupráci firmy nejčastěji setkávají a na konkrétních příkladech přináší možná řešení pro lepší automatizaci procesu zpracování účetních dokladů.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses