Dopad zavedení kontrolního hlášení na výběr daně z přidané hodnoty - Kůlová, Klára; Arltová, Markéta, 1970-; Dytrychová, Alžběta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat, zda bylo zavedení kontrolního hlášení vhodným nástrojem k detekování podvodů u daně z přidané hodnoty, zejména k rozkrývání karuselových podvodů. Výzkumná část této práce bude věnovaná rozboru inkasa daně z přidané hodnoty za období od roku 2000 do roku 2020, kde bude analyzován jeho případný fiskální efekt.
Vedoucí práce: Markéta Arltová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses