Návrh a implementace vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti - Zákostelská, Kateřina (2023)
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací vícerozměrného systému měřítek výkonnosti pro konkrétní mikro podnik. Teoretická část mapuje historii, principy a jednotlivé perspektivy manažerského nástroje Balanced Scorecard, zejména jeho použití v malých a středních podnicích. Praktická část pak představuje samotný podnik, navrhuje jeho strategii a systém Balanced Scorecard a doporučuje opatření k implementaci tohoto nástroje, který přispívá k zefektivnění podnikových procesů.