Návrh a implementace vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti - Zákostelská, Kateřina; Menšík, Michal; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací vícerozměrného systému měřítek výkonnosti pro konkrétní mikro podnik. Teoretická část mapuje historii, principy a jednotlivé perspektivy manažerského nástroje Balanced Scorecard, zejména jeho použití v malých a středních podnicích. Praktická část pak představuje samotný podnik, navrhuje jeho strategii a systém Balanced Scorecard a doporučuje opatření k implementaci tohoto nástroje, který přispívá k zefektivnění podnikových procesů.
Vedoucí práce: Michal Menšík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses