Finanční analýza Únětického pivovaru, a. s. - Jirásek, Jan; Dufková, Eva; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce představuje zhodnocení finančního zdraví společnosti Únětický pivovar a.s. za sledované období v letech 2017-2021 v roli potenciálního investora. V úvodu je představena zkoumaná společnost a vybrané konkurenční podniky. Dále je provedena finanční analýza absolutních a poté poměrových ukazatelů, jejichž hodnoty jsou porovnávány s konkurenčními podniky. Na závěr je proveden výpočet bankrotního indexu IN05 a SWOT analýza. Poslední částí je závěrečné zhodnocení Únětického pivovaru a investice do této společnosti.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses