Analýza a návrh optimalizace systému měření a řízení výkonnosti na příkladu konkrétního podniku - Filová, Simona; Matyáš, Ondřej, 1979-; Šoljaková, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato diplomová práce se zabývá systémem měření a řízení výkonnosti v konkrétní společnosti podnikající v oboru stavebnictví. Hlavním cílem je analyzovat stávající systém používaný podnikem na základě informací získaných ze strukturovaných rozhovorů, pozorování a rozborů dokumentů, provést vyhodnocení zjištěné analýzou a celý systém následně optimalizovat. Poté stanovit postup a rady pro úspěšnou implementaci. Tyto procesy budou rozebrány v praktické části, která se bude opírat a navazovat na část teoretickou, kde budou popsány a vymezeny pojmy týkající se oblasti manažerského účetnictví, konkrétně systému měření a řízení výkonnosti s následným zaměřením na jeden model pro měření výkonnosti, a to na Balanced Scorecard.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses