Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje SERVIS CLIMAX, a.s. - Koikova, Ekaterina (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu mezi lety 2016 až 2021 pomocí ukazatelů rentability, aktivity, zadluženosti, likvidity a finančního zdraví u společnosti Servis Climax a. s., na konci práce pak následuje prognóza budoucího vývoje pro rok 2022. Výsledky byly porovnány s odvětvovým průměrem a s 3 konkurenčními společnostmi. Zdroje dat byly převzaty z veřejně dostupných zdrojů.