Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje SERVIS CLIMAX, a.s. - Koikova, Ekaterina; Marek, Petr; Mašek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu mezi lety 2016 až 2021 pomocí ukazatelů rentability, aktivity, zadluženosti, likvidity a finančního zdraví u společnosti Servis Climax a. s., na konci práce pak následuje prognóza budoucího vývoje pro rok 2022. Výsledky byly porovnány s odvětvovým průměrem a s 3 konkurenčními společnostmi. Zdroje dat byly převzaty z veřejně dostupných zdrojů.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses