Odpovědnost z provozu vozidla - stanovení optimální výše pojistného - Kousalová, Rena; Tisová, Petra; Pecina, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Pojistné za pojištění odpovědnosti z provozu vozidla je v ČR v komparaci se západní Evropou nízké, což signifikantně dlouhodobě zatěžuje škodné průběhy lokálních pojišťoven. Cílem BP by mělo být srovnání cenových hladin za povinné ručení v okolních zemích a návrh na úpravu pojistného v závislosti na faktorech, které autorce přijdou relevantní.
Vedoucí práce: Petra Tisová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses