Oceňování, evidence a inventarizace zásob v České republice - Hrachovská, Simona; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce je zaměřena na evidenci zásob v účetnictví v České republice. V teoretické části se věnuje obecnému vymezení zásob, metodám jejich oceňování, účtování a také inventarizací. V praktické části jsou popsány některé operace se zásobami na příkladu konkrétního výrobního podniku, společně se zhodnocením a návrhem případných vylepšení. Cílem bakalářské práce je přiblížení celkové problematiky účtování zásob a porovnání různých postupů jejich oceňování.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses