Kalkulace na podniku pivovarského zaměření - Svozil, Vojtěch (2023)
Téma této bakalářské práce je analýza současné kalkulace vybraného podniku pivovarského zaměření a návrh na její zlepšení. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou. V teoretické části je krátké seznámení s manažérským účetnictvím a dále se věnuje kalkulacím, především těm, které jsou použity v praktické části.