Kalkulace na podniku pivovarského zaměření - Svozil, Vojtěch; Hetfleiš, Vladislav; Křehnáčová, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Téma této bakalářské práce je analýza současné kalkulace vybraného podniku pivovarského zaměření a návrh na její zlepšení. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou. V teoretické části je krátké seznámení s manažérským účetnictvím a dále se věnuje kalkulacím, především těm, které jsou použity v praktické části.
Vedoucí práce: Vladislav Hetfleiš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses