Finanční analýza Crocodille ČR, spol. s r. o. - Marek, David (2023)
Tato práce se věnuje finanční analýze společnosti Crocodille ČR, spol. s r. o. a pomocí výsledku této analýzy hodnotí její finanční zdraví. Jako zdroj dat slouží zejména informace, které jsou veřejně dostupné. Hlavním zdrojem pro tuto práci jsou účetní závěrky za období 2017-2021. Metodická a praktická část jsou v textu provázány. V první části je představena společnost a její konkurenti, v druhé části je definována finanční analýza, třetí část je věnována finanční analýze pomocí absolutních, poměrových ukazatelů a také pomocí indexu IN05, ve čtvrté kapitole je provedena SWOT analýza.