Finanční analýza Crocodille ČR, spol. s r. o. - Marek, David; Dufková, Eva; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato práce se věnuje finanční analýze společnosti Crocodille ČR, spol. s r. o. a pomocí výsledku této analýzy hodnotí její finanční zdraví. Jako zdroj dat slouží zejména informace, které jsou veřejně dostupné. Hlavním zdrojem pro tuto práci jsou účetní závěrky za období 2017-2021. Metodická a praktická část jsou v textu provázány. V první části je představena společnost a její konkurenti, v druhé části je definována finanční analýza, třetí část je věnována finanční analýze pomocí absolutních, poměrových ukazatelů a také pomocí indexu IN05, ve čtvrté kapitole je provedena SWOT analýza.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses