Finanční analýza v oblasti hazardního trhu v ČR - Marek, Jakub (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou v oblasti hazardního trhu v České republice. Práce je rozdělena na tři části. V první části jsou vymezeny nejdůležitější změny v regulaci hazardního trhu v ČR, ke kterým došlo během několika posledních let. Druhá část se věnuje analýze hazardního trhu v ČR, kde je nejprve nastíněna nabídka hazardního hraní a poté následuje analýza ekonomických ukazatelů. Poslední kapitola zahrnuje finanční analýzu pěti vybraných provozovatelů hazardních her a jejich srovnání na základě poměrových ukazatelů a dalších parametrů.