Finanční analýza v oblasti hazardního trhu v ČR - Marek, Jakub; Nohýnková, Barbora; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou v oblasti hazardního trhu v České republice. Práce je rozdělena na tři části. V první části jsou vymezeny nejdůležitější změny v regulaci hazardního trhu v ČR, ke kterým došlo během několika posledních let. Druhá část se věnuje analýze hazardního trhu v ČR, kde je nejprve nastíněna nabídka hazardního hraní a poté následuje analýza ekonomických ukazatelů. Poslední kapitola zahrnuje finanční analýzu pěti vybraných provozovatelů hazardních her a jejich srovnání na základě poměrových ukazatelů a dalších parametrů.
Vedoucí práce: Barbora Nohýnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses