Odložená daň a její vykazování u retailových společností - Kazikova, Anna; Šindelář, Michal; Zemánková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cílem této bakalářské práce je poskytnout přehled o problematice odložené daně v České republice. Teoretická část se věnuje principu fungování a vykazování odloženého daňového závazku či pohledávky v účetních závěrkách maloobchodních společností. Dále se praktická část zabývá analýzou odložené daně v účetních závěrkách 60 společností a definuje jednotlivé tituly, které se v účetních závěrkách vyskytly a vedly buď k odloženému daňovému závazku, či pohledávce.
Vedoucí práce: Michal Šindelář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses