Analýza výkazů o udržitelnosti dle GRI a návrh zlepšení u vybraných společností - Höhne, Karolína; Matyáš, Ondřej, 1979-; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato práce pojednává o významu ESG pro společnosti a o využívání nefinančního reportingu pro informování o jejich výkonnosti v oblasti udržitelnosti pomocí GRI. Text se zaměřuje na analýzu zpráv o udržitelnosti tří bankovních společností – České spořitelny, Komerční banky a MONETY Money bank, které využívají pro reporting GRI. Cílem je posoudit, nakolik tyto společnosti dodržují standardy pro reporting, kde je ještě prostor pro zlepšení.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses