Opce a opční strategie - Chlubna, Jaroslav; Málek, Jiří, 1953-; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce je zaměřena na opce a opční strategie. První část pojednává o základních typech opcí a jejich cenotvorných faktorech. Druhá část je zaměřena na jednotlivé opční strategie, kterých lze dosáhnout kombinací opcí s různými vlastnostmi. Ve třetí části jsou simulovány vývoje výsledků tří vybraných strategií s různými vstupními a výstupními podmínkami, a popsány a zhodnoceny dosažené výsledky.
Vedoucí práce: Jiří Málek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses