Pojištění vážných onemocnění - Hůle, Tomáš; Poul, Ondřej; Volf, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce je zaměřena na pojištění vážných onemocnění. Jejím cílem je představit tento moderní produkt široké veřejnosti, vysvětlit na které případy nemocí se vztahuje a porovnat konkrétní nabídky jednotlivých institucí z pohledu výhodnosti pro klienta. Obsah práce je zaměřený na popis, porovnání výhod a nevýhod a srovnání nabídek pojištění vážných onemocnění jednotlivých pojišťovacích institucí. Práce se naopak nezabývá pojištěním vážných úrazů nebo pojištěním invalidity, která však může být jedním z důsledků vážného onemocnění.
Vedoucí práce: Ondřej Poul
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses