Veřejná podpora sportu pro děti - Suchomelová, Lucie; Sedmihradská, Lucie; Hulínský, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se věnuje významu sportu ve společnosti a důvodům a způsobům jeho veřejné podpory. Cílem je, aby byli žáci prvního stupně základních škol více motivováni k pohybu, a proto je v práci rozvinuta myšlenka již existujícího projektu „Trenéři ve škole“, který je detailněji popsán a zároveň je v práci kromě kompletní analýzy všech existujících smluv doplněna i vlastní kalkulace na předem určenou městskou část. Zpracováním případové studie bylo zjištěno, že se jedná o nákladný projekt, přesto by bylo dobré hledat způsoby, jak hodiny tělesné výchovy žákům vylepšit a zatraktivnit.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses