Dopad zavedení stravenkového paušálu - Vlachová, Barbora (2023)
Práce se zabývá stravovacími benefity, a to převážně stravenkovým paušálem. Práce se zaměřuje na poskytování stravovacích benefitů a také jejich zdanění a následně je v její poslední kapitole analyzovaná konkrétní společnost poskytující stravovací benefity. Cílem práce je zhodnocení dopadu zavedení stravenkového paušálu a také jeho využitelnost ze strany zaměstnavatelů.