Dopad zavedení stravenkového paušálu - Vlachová, Barbora; Zídková, Hana; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Práce se zabývá stravovacími benefity, a to převážně stravenkovým paušálem. Práce se zaměřuje na poskytování stravovacích benefitů a také jejich zdanění a následně je v její poslední kapitole analyzovaná konkrétní společnost poskytující stravovací benefity. Cílem práce je zhodnocení dopadu zavedení stravenkového paušálu a také jeho využitelnost ze strany zaměstnavatelů.
Vedoucí práce: Hana Zídková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses