Specifika financování nestátních neziskových organizací - Plch, Miroslav; Chábová, Lucie; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce pojednává o rozdílech ve financování mezi podnikatelským a neziskovým sektorem se zaměřením na nestátní neziskové organizace. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se neziskových organizací. Podstatná část práce je věnována principům financování nestátních neziskových organizací a jednotlivým zdrojům financování. Praktická část je věnována účetnímu zobrazení finančních zdrojů v konkrétní organizaci. Zbývající část praktické části je zaměřena na analýzu a vývoj finančních zdrojů.
Vedoucí práce: Lucie Chábová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses