Vliv daňových rájů na daňovou povinnost právnických osob - Hořejší, Vladimíra; Klazar, Stanislav, 1974-; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cílem této práce bylo posouzení využitelnosti daňových rájů a porovnání daňového zatížení společnosti v daňovém ráji oproti daňovému zatížení stejné společnosti v České republice. Dílčími cíli práce bylo vymezení pojmu daňový ráj a jeho charakteristika, představení kritérií pro výběr daňového ráje z pohledu právnické osoby, využití daňových rájů a v neposlední řadě analýza zdanění modelové společnosti ve vybraných daňových rájích.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses