Účetní aspekty hospodaření města Neveklov - Trousilová, Ema (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá hospodařením města Neveklov. Obsahem teoretické části práce je charakteristika územních samosprávných celků v rámci veřejného sektoru. Zaměřuje se na jejich právní úpravu, způsoby financování, požadavky na výkaznictví a ostatní specifika. V praktické části je provedena analýza hospodaření města Neveklov, která hodnotí sestavování a plnění rozpočtů v letech 2017 až 2021.