Účetní aspekty hospodaření města Neveklov - Trousilová, Ema; Poutník, Lukáš; Halík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá hospodařením města Neveklov. Obsahem teoretické části práce je charakteristika územních samosprávných celků v rámci veřejného sektoru. Zaměřuje se na jejich právní úpravu, způsoby financování, požadavky na výkaznictví a ostatní specifika. V praktické části je provedena analýza hospodaření města Neveklov, která hodnotí sestavování a plnění rozpočtů v letech 2017 až 2021.
Vedoucí práce: Lukáš Poutník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses