Sestavení manažerské výsledovky pro fitness centrum - Vrba, Tomáš (2023)
Bakalářská práce je zaměřena na sestavení manažerské výsledovky pro konkrétní společnost. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsána na problematika členění nákladu a vymezen pojem výnosy. V práci jsou také uvedeny různé druhy manažerských výsledovek a rozdílné měření zisku. Praktické část je zaměřena na představení analyzované společnosti. Následně jsou představeny a rozděleny nákladové položky společnosti. V závěru práce je sestavena manažerská výsledovka.