Sestavení manažerské výsledovky pro fitness centrum - Vrba, Tomáš; Hetfleiš, Vladislav; Křehnáčová, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce je zaměřena na sestavení manažerské výsledovky pro konkrétní společnost. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsána na problematika členění nákladu a vymezen pojem výnosy. V práci jsou také uvedeny různé druhy manažerských výsledovek a rozdílné měření zisku. Praktické část je zaměřena na představení analyzované společnosti. Následně jsou představeny a rozděleny nákladové položky společnosti. V závěru práce je sestavena manažerská výsledovka.
Vedoucí práce: Vladislav Hetfleiš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses