Finanční a strategická analýza společnosti Vodafone - Dvořáková, Gabriela (2023)
Téma této diplomové práce je finanční a strategická analýza společnosti Vodafone Czech Republic a.s. Práce je rozdělena na dvě částí – metodickou a empirickou. V metodické části je představena finanční analýza, vymezeny vstupní informace pro její provedení a hlavní ukazatele, které se v rámci finanční analýzy sledují. Stejně tak je popsaná strategická analýza. Empirická část začíná ředstavením společnosti a pokračuje výpočtem finančních ukazatelů společnosti. V poslední části provedu strategickou analýzu.