Finanční a strategická analýza společnosti Vodafone - Dvořáková, Gabriela; Radová, Jarmila; Volf, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Téma této diplomové práce je finanční a strategická analýza společnosti Vodafone Czech Republic a.s. Práce je rozdělena na dvě částí – metodickou a empirickou. V metodické části je představena finanční analýza, vymezeny vstupní informace pro její provedení a hlavní ukazatele, které se v rámci finanční analýzy sledují. Stejně tak je popsaná strategická analýza. Empirická část začíná ředstavením společnosti a pokračuje výpočtem finančních ukazatelů společnosti. V poslední části provedu strategickou analýzu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses