Vliv rezerv a dotací souvisejících s dlouhodobými hmotnými aktivy na účetní výkazy a daň z příjmů dle IFRS a českých předpisů - Vodička, Martin (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem rezerv a dotací souvisejících s dlouhodobými hmotnými aktivy na účetní výkazy, daň z příjmu a odloženou daň dle českých předpisů a International Financial Reporting Standards. Práce shrnuje poznatky rozdílného vnímání řešené problematiky.