Vliv rezerv a dotací souvisejících s dlouhodobými hmotnými aktivy na účetní výkazy a daň z příjmů dle IFRS a českých předpisů - Vodička, Martin; Kučera, Martin; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem rezerv a dotací souvisejících s dlouhodobými hmotnými aktivy na účetní výkazy, daň z příjmu a odloženou daň dle českých předpisů a International Financial Reporting Standards. Práce shrnuje poznatky rozdílného vnímání řešené problematiky.
Vedoucí práce: Martin Kučera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses