Predikční modely ve finanční analýze - Demyanov, Bogdan; Šmídová, Radana, 1977-; Mašek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce má za cíl zhodnotit předpovídající schopnost vybraných predikčních modelů na českých malých a středních podnicích. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Záměrem teoretické části je vymezit úpadek a představit české i zahraniční predikční modely. Ve druhé praktické části budou čtyři vybrané predikční modely aplikovány na vzorku 7 malých a 7 středních podniků, které se jíž dostaly do úpadku. Na základě výsledných hodnot bude v závěru provedeno porovnání těchto modelů.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses