Případová studie : Poděbradské hudební léto - Vondráček, Pavel (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na faktory úspěchu prvního ročníku malého hudebního festivalu. Na případové studii Poděbradského hudebního léta za použití kvalitativní analýzy polostrukturovaných rozhovorů a sekundárních dat pořadatelů popisuje a hodnotí práci pořadatelů v průběhu celého procesu plánování a organizace festivalu. Práce přehledně prezentuje pozitivní a negativní stránky organizace daného festivalu a na základě získaných poznatků definuje základní faktory úspěchu debutujícího festivalu: koncepce, rozpočet, marketing a propagace, kvalita organizačního týmu, dostatek času a originalita. V závěru pak přináší několik doporučení pro příští ročník festivalu.