Modrozelená infrastruktura měst a obcí - Kuchlerová, Veronika; Krbová, Jana, 1962-; Šimůnková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Cílem práce bylo provést literární rešerši pro doložení významu modrozelené infrastruktury a věnovat pozornost překážkám, které omezují městský management při plánování udržitelné modrozelené infrastruktury. Teoretická část práce věnuje pozornost související teorii a objasnění terminologie v problematice modrozelené infrastruktury. Praktická část se zabývá současným stavem ve městech, analýzou strategických dokumentů měst a výzkumem ve formě dotazníkového šetření. Dále se práce zaměřuje na překážky a problémy při plánování modrozelené infrastruk-tury.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses